Nieuws

Nieuws

Card image cap
RVS ladekast

Stature heeft samen met onze klant een RVS ladekast ontwikkeld. Deze kasten staan klaar, om nu na onze klant verstuurd te worden. Wij  als stature zijn blij dat wij weer een klant heben ..

Lees meer

Card image cap
ACTIE 2 Stalen ESD Tafel

Iedere Ral kleur leverbaar zonder meerprijs. ESD werktafel staal. Afmetingen: 2000 x 800 x 800 mm met een opstand van 350 mm diep.Plus verlichting over de hele breedte van de werktafel. Met ..

Lees meer

ACTIE 1 Aluminium ESD Tafel

ESD werktafel Elegance van Aluminium. Deze aluminium werktafel volgens TNO-rapport KvL/KZ05.224, 100% ESD-veilig.Afmetingen: 2000 x 800 x 800 mm met een opstand ban 350 mm ..

Lees meer

Stature op Social Media

Sinds kort is Stature ook actief op een aantal Social Media. Daar willen wij u graag regelmatig informeren over onze nieuwste producten en actuele ontwikkelingen in onze branche. Wij nodigen u ..

Lees meer

Nieuwe tafels in het assortiment

Binnenkort komt Stature met een compleet nieuwe programma van tafels (en natuurlijk alles ESD veilig). Hierbij zullen de opties bijna eindeloos zijn. Daarbij zullen wij als Stature ook een nieuwe ..

Lees meer

Ladekasten programma

Stature heeft samen met zijn leverancier MG Magrini het productassortiment verder uitgebouwd. Voor het volledige programma verwijzen wij naar de eigen website van MG ..

Lees meer

Stalen tafels nu ook in maatwerk

Stature heeft een nieuw programma werktafels ontwikkeld. Naast aluminium hebben wij, in samenwerking met een aantal klanten, maatwerk werktafels van staal ontwikkeld. Daardoor is sinds kort ook in ..

Lees meer

Led-verlichting

Stature heeft vanaf heden, nu ook Led-verlichting in zijn pakket. Deze Led-verlichting wordt als optie aangeboden op de werkplek. De lichtopbrengst van deze Led-verlichting is 1618 Lumen ..

Lees meer

Zit- sta werkplek ESD veilig

Vanaf begin dit jaar, heeft Stature een nieuwe werkplek ontwikkeld. Deze werkplek is hoogte verstelbaar van 65 tot 125 cm. Op een hoogte verstelbare werkplek, is het ook mogelijk om een opstand of ..

Lees meer