Nieuws

Nieuws

Card image cap
Stature wenst u fijne feestdagen!

Beste relaties, Wij willen u bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Om weer uitgerust en fris te beginnen in het nieuwe jaar is Stature tussen 24 ..

Lees meer

Wat een computergestuurde boormachine voor uw werkplaatsinrichting kan betekenen!

Begin november heeft Stature een gloednieuwe computergestuurde boormachine in gebruik genomen. Een computergestuurde boormachine kan zeer nauwkeurig (tot op één duizendste) op exact ..

Lees meer

Card image cap
Vakantieperiode

Het is weer vakantietijd en ook Stature gaat er een weekje tussenuit. Om precies te zijn gaat dit om de periode van 9 tot en met 15 augustus. Uiteraard zijn wij wel per mail bereikbaar ..

Lees meer

Card image cap
Duurzaam bij Stature…

Heeft u tafels welke niet meer worden gebruikt of toe zijn aan vervanging? Wij kunnen uw tafels afvoeren op een 100% duurzame manier! We halen de aluminium en/of RVS tafels uit uw ESD- en ..

Lees meer

Card image cap
Goede vooruitzichten: Stature betrekt per december een nieuwe werkplaats!

Wat een fijn vooruitzicht. Vanaf 1 december betrekken wij namelijk een nieuwe werkplaats. De toekomstige werkplaats is bijna drie (!) keer zo groot als de huidige. Wat dat concreet ..

Lees meer

Card image cap
Op maat gemaakt! ESD Elegance werktafel met opstand

Volgende week ronden we weer een mooi project af voor één van onze klanten. Het gaat hier om een 100% ESD-veilige Elegance werktafel welke op maat is gemaakt volgens de IEC ..

Lees meer

Card image cap
Elegance ESD werktafel volgens de IEC 61340-5-1

We hebben vorige week weer een aantal mooie ESD Elegance werktafels geleverd bij een klant van ons. Natuurlijk zijn wij als Stature weer dankbaar voor het vertrouwen wat wij hebben gekregen bij ..

Lees meer

Card image cap
Elegance ESD werktafel volgens de IEC 61340-5-1

Trots zijn wij als Stature om te melden, dat wij weer een project klaar hebben staan. Het gaat om een Elegance werktafel ESD veilig volgens de IEC 61340-5-1 en met een 100% goedkeuring volgens ..

Lees meer

Card image cap
Het controleren van een ESD-vloer - #1

In operatiezalen, computerruimtes en andere hightech productiefaciliteiten moet het risico op ESD (Electro Static Discharge) altijd worden vermeden. De ESD-vloer wordt als het ware een geleider, ..

Lees meer

Card image cap
Stature wenst u een schoon 2020 toe!

Beste relaties, Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. 2019 is weer voorbijgevlogen en wat hebben we mooie resultaten geboekt. Zo vierden we een jubileum met onze ..

Lees meer

Card image cap
TNO ESD goedkeuring

Onze ESD tafel heeft al meer dan 10 jaar een 100% ESD goedkeuring. Wij als Stature zijn er dan ook trots op dat wij de enige deze 100% ESD goedkeuring hebben van TNO. Voor meer informatie ..

Lees meer

Card image cap
Hoogte verstelbare ESD werktafels met opstand en verlichting

Deze hoogte vertelbare tafel hebben wij speciaal ontwikkeld voor onze klant. Dit zijn tafels met een lengte van 3000 mm en in hoogte verstelbaar van 650 tot 1200 mm. De draagkracht van deze ..

Lees meer

Card image cap
RVS draaideurkast

Deze week gaan wij weer een van onze klanten blij maken met een aantal RVS draaideurkasten. Deze kasten zijn voorzien van een RFID slot. Dit zijn sloten waarmee maar een beperkt aantal personen ..

Lees meer

Card image cap
RVS ladekast

Stature heeft samen met onze klant een RVS ladekast ontwikkeld. Deze kasten staan klaar, om nu na onze klant verstuurd te worden. Wij  als stature zijn blij dat wij weer een klant heben ..

Lees meer

Card image cap
ACTIE 2 Stalen ESD Tafel

Iedere Ral kleur leverbaar zonder meerprijs. ESD werktafel staal. Afmetingen: 2000 x 800 x 800 mm met een opstand van 350 mm diep.Plus verlichting over de hele breedte van de werktafel. Met ..

Lees meer

ACTIE 1 Aluminium ESD Tafel

ESD werktafel Elegance van Aluminium. Deze aluminium werktafel volgens TNO-rapport KvL/KZ05.224, 100% ESD-veilig.Afmetingen: 2000 x 800 x 800 mm met een opstand ban 350 mm ..

Lees meer

Stature op Social Media

Sinds kort is Stature ook actief op een aantal Social Media. Daar willen wij u graag regelmatig informeren over onze nieuwste producten en actuele ontwikkelingen in onze branche. Wij nodigen u ..

Lees meer

Nieuwe tafels in het assortiment

Binnenkort komt Stature met een compleet nieuwe programma van tafels (en natuurlijk alles ESD veilig). Hierbij zullen de opties bijna eindeloos zijn. Daarbij zullen wij als Stature ook een nieuwe ..

Lees meer

Ladekasten programma

Stature heeft samen met zijn leverancier MG Magrini het productassortiment verder uitgebouwd. Voor het volledige programma verwijzen wij naar de eigen website van MG ..

Lees meer

Stalen tafels nu ook in maatwerk

Stature heeft een nieuw programma werktafels ontwikkeld. Naast aluminium hebben wij, in samenwerking met een aantal klanten, maatwerk werktafels van staal ontwikkeld. Daardoor is sinds kort ook in ..

Lees meer

Led-verlichting

Stature heeft vanaf heden, nu ook Led-verlichting in zijn pakket. Deze Led-verlichting wordt als optie aangeboden op de werkplek. De lichtopbrengst van deze Led-verlichting is 1618 Lumen ..

Lees meer

Zit- sta werkplek ESD veilig

Vanaf begin dit jaar, heeft Stature een nieuwe werkplek ontwikkeld. Deze werkplek is hoogte verstelbaar van 65 tot 125 cm. Op een hoogte verstelbare werkplek, is het ook mogelijk om een opstand of ..

Lees meer