INFO NIEUWS REFERENTIES CONTACT

NIEUWS

Feestdagen 2023
Geplaatst: 19-12-2023
Namens het gehele Stature-team willen wij u en uw dierbaren warme en gezellige feestdagen toewensen! We kijken ernaar uit om ook in 2024 weer voor u klaar te staan met hoogwaardige technische meubeloplossingen. Bedankt voor een geweldig jaar samen! Tussen Kerst en nieuwjaar zijn wij gesloten.
Certificate of Compliance & TNO-rapportage
Geplaatst: 28-03-2023
Met veel trots kunnen we melden dat Stature – naast een goedkeurende TNO-rapportage onder nummer KvL/KZ/05.244 én uitgassingsrapport - een Certificate of Compliance heeft behaald! Total ESD Solutions heeft onze Elegance ESD 160.800.30 Work table getest; met goed resultaat. Dit certificaat is dan ook een bewijs van de algehele kwaliteit, consistentie en prestaties van onze organisatie en we zullen er alles aan doen om de hoge kwaliteit van onze producten en diensten te behouden. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten de voordelen zullen zien van deze erkenning. En bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Schroom niet en bel of mail ons! +31 24 388 07 28, info@stature.nl Het Stature-team!
Feestdagen
Geplaatst: 15-12-2022
Beste relaties, Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en de aangename samenwerking het afgelopen jaar. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Goed om te weten: Stature is tussen 24 december en 2 januari gesloten. Tot volgend jaar! Het Stature-team
Welkom op onze nieuwe website!
Geplaatst: 06-12-2022
Welkom op onze nieuwe website die we samen met SiteWise hebben gerealiseerd. Gebruiksgemak staat centraal! Vanaf nu kunt u gemakkelijk door de sitestructuur het juiste product vinden mét de bijbehorende specificaties. Wilt u hulp of heeft u advies nodig? Schroom niet en bel of mail ons! +31 24 388 07 28, info@stature.nl Het Stature-team!
STATURE WENST U FIJNE FEESTDAGEN!
Geplaatst: 01-01-2022
Wij willen u bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons het afgelopen jaar. Om weer uitgerust en fris te beginnen in het nieuwe jaar is Stature tussen 24 december en 3 januari gesloten. Het Stature team wenst u en uw naasten hele fijne feestdagen en een fantastisch, maar vooral gezond 2022 toe!
WAT EEN COMPUTERGESTUURDE BOORMACHINE VOOR UW WERKPLAATSINRICHTING KAN BETEKENEN!
Geplaatst: 23-11-2021
Begin november heeft Stature een gloednieuwe computergestuurde boormachine in gebruik genomen.
Duurzaam bij Stature…
Geplaatst: 05-03-2021
Heeft u tafels welke niet meer worden gebruikt of toe zijn aan vervanging? Wij kunnen uw tafels afvoeren op een 100% duurzame manier! We halen de aluminium en/of RVS tafels uit uw ESD- en Cleanroom op en zorgen voor een juiste demontage. De materialen worden vervolgens gescheiden én gerecycled. Zo kunnen we samen ons steentje bijdragen om het milieu minder te belasten. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.
Goede vooruitzichten: Stature betrekt per december een nieuwe werkplaats!
Geplaatst: 06-10-2020
Wat een fijn vooruitzicht. Vanaf 1 december betrekken wij namelijk een nieuwe werkplaats. De toekomstige werkplaats is bijna drie (!) keer zo groot als de huidige. Wat dat concreet betekent? - Vanaf december produceren we bijna alles in eigen beheer - Dat komt de kwaliteit van onze producten ten goede -Kunnen we alle klanten nog beter en sneller van dienst zijn! Wij zijn onze klanten enorm dankbaar. We vinden het geweldig dat we - ondanks deze rare tijd - toch een volgende stap hebben kunnen maken. Als we u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.
Op maat gemaakt! ESD Elegance werktafel met opstand
Geplaatst: 27-05-2020
Volgende week ronden we weer een mooi project af voor één van onze klanten. Het gaat hier om een 100% ESD-veilige Elegance werktafel
Elegance ESD werktafel volgens de IEC 61340-5-1
Geplaatst: 21-04-2020
We hebben vorige week weer een aantal mooie ESD Elegance werktafels geleverd bij een klant van ons. Natuurlijk zijn wij als Stature weer dankbaar voor het vertrouwen wat wij hebben gekregen bij onze klant.
1 2 3
ONTWERP
REALISATIE
HOSTING
ONTWERP
REALISATIE
HOSTING